ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

"Cazul" Barsan

Arhiva > A-L

Cazul” Barsan


El, Cornel Barsan, Judecator la C.E.D.O. De multi ani. Ea, judecator la Inalta Curte. De multi ani. Evident, salariile celor doi sunt comfortabile si, tot evident, a fi Judecator la C.E.D.O. are si alte implicatii. Pasaport diplomatic, relatii la nivel inalt, respect impus de post  etc. Tot evident, postul domnului judecator Barsan “place” cuiva. In acest context si in dorinta de a pune mana pe ravnitul scaun de la C.E.D.O. acum, repede, apare “scandalul Barsan”. Este pilotat Morar, procuror sef obedient, atat de obedient incat des, foarte des sare calul,  uita procedurile legale. Drept care, pe buna dreptate, este tras de urechi de Barsan, fost profesor de drept care,el, stie carte! Cine  sare in apararea domnului procuror? Sa vedem.

Apare pe postul public si “echidistant” cum o remarcam mai de curand cu totii, la o emisiune a lui TVR info, ieri la orele 18, unul dintre jurnalistii de la Romania Libera, cunoscut pentru opiniile sale transante chiar daca lipsite de profunzime. Ca urmare a prestatiei de ieri ii amintesc ca inspatiul francofon (doar ca exemplu) jurnalistii sunt catalogati in doua feluri: “jurnalistes” si… “jurnaleux”. Cea de a doua categorie exprimand  lipsa de consideratie.

Prestatia de ieri a acestui domn a fost copilareasca si penibila. Incercarea postului de a ne manui pe noi, scabroasa.

Cel care doreste cu patima fotoliul domnului Barsan va trebui sa astepte pana cand mandatul  acestuia se va termina si asta lundu-si riscul ca, intre timp, partidul domniei sale sa nu mai fie… de guvernamant.

De, asa este in democratie…LUCIAN CORNESCU

PRESEDINTE EXECUTIV AL U.Z.P - UNIUNEA ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA

Back to content | Back to main menu