ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

O idee

Arhiva > M-Z

O idee!


In goana disperata dupa bani, Guvernul Romaniei ajunge, des, sa cheltuiasca mai mult in plicuri, timbrat, dacat ceea ce incaseaza. Gasim, tot des, scrisori recomandate ale ANAF care ameninta cu amenzi... pentru o datorie de un leu sau mai putin. Vedem cozi interminabile la care stau oameni cu orele pentru a plati 10 lei. Pe scurt, o harababura stupida dar care arata modul profund deficient al functionarii aparatului de stat.

Un Guvern care si-a pierdut orice forma de credibilitate  si, in care, cu putine exceptii vedem doar diletanti.

Printre exceptii, Blaga. Care, tot in goana dupa bani si-a trimis radarele la treaba. Aici, prostia majora vine de la faptul ca amenzile, in general minore, sunt acompaniate cu puncte ce se retrag. Eu referindu-ma strict la excesul de viteza. Pentru a-l ajuta pe onor dl. ministru Blaga imi permit sa i dau o ideeā€¦ productiva.

Propune-ti-va, domnule ministru, sa fie rascumparate asa-zisele puncte! Un punct = 1000 de lei, doua puncte = 2000 si asa mai departe. Fiind vorba de o optiune.

Intre 120 de lei pentru un exces de viteza cu 20 km /ora si plata a trei puncte = 3000 de lei, ce aduce dom' ministru mai multi bani ???LUCIAN CORNESCU
PRESEDINTE EXECUTIV AL UNIUNII ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA


Back to content | Back to main menu