ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Big Brother

Arhiva > 2015 > Ianuarie

Dragi cititori,

Pentru a intelege si mai bine dorinta clar exprimata, am putea spune brutal impusa noua de onorabila reprezentanta a departamentului de stat US, cea ce ne-a facut onoarea de a ne vizita de curand, cea care dupa o discutie cu numarul doi sau trei al ambasadei US de la Bucuresti - stiti bine ca Romania nu merita  sa aiba un ambasador american - dovada de dispret pentru o tara infeudata (credem ca N. Ceausescu se rascoleste in mormant)..., dorinta, ziceam, de a impune si la noi legea Big Brother, va  sugeram sa deschideti un link:

https://www.youtube.com/watch?v=OtLZAjU_DoI


Dupa care, edificati cu ce se intampla la Bruxelles, sa deschideti si atasul. Atas care completeaza cu brio discursul exprimat in acel link. Si, dupa care sa cititi si punctul de vedere al unuia dintre oamenii de bine din Romania.

PRIMIT LA REDACTIE:


quote

In urma interviului dat de Maior-sri la tv.

Nu pot sa fiu de acord cu legea Big Brother, in formula visata de sri.

Daca in SRI
sunt persoane ca F Coldea, s.a., ce incredere poti avea in aplicarea corecta a acestei legi? Incredere zero.

Exagerarile si amenintarile diversilor sereisti si gazetari sau ong-isti, care sustin legea Big Brother, arata clar ca sunt colaboratori... semiacoperiti ai sri.

Ce valoare are aceasta lege, cand amenintarile vin de afara? E clar ca se profita de aceasta teroare, indusa pe toate canalele, pt a se putea controla mentalul populatiei.

In primul rand, prostia e greu de controlat si, in al doilea rand, sri nu are nevoie sa spioneze cele 20 de mil de romani ca sa descopere ce gandesc cateva mii de musulmani stabiliti in Ro sau cateva zeci, in tranzitie. Amenintarea este externa. De ce nu cere sri o lege care sa se aplice in STATUL ISLAMIC? De ce nu cere sri niste basculante de bani ca sa cumpere de la EADS, dupa protocolul deja cunoscut, aparatura de bruiaj antijihad? Oamenii astia din sri chiar nu vad cat de ridicoli si caraghiosi sunt? E timpul ca baietii astia sa invete macar sa minta mai inteligent. S-a spus intotdeauna ca fosta securitatea ro si serviciile noastre secrete sunt super-performante. O alta legenda urbana. 90% din lucratorii in aceasta zona, cunosc si eu destui, au performante in trafic de influenta, ilegalitati, fraude, smecherii si furaciuni, la nivel inalt. Probabil ca asa se intampla in toate serviciile secrete din lume... Si unii considera ca lucratorii astia invizibili si, neaparat, patrioti, ar fi sfinti! E limpede de ce au ei nevoie de legea BB. Ei sunt oameni fara caracter, fara valori morale, de aceea si lucreaza in acest domeniu, pt ca sunt insetati de bani si putere. Altfel spus, sunt niste frustrati. Genul cel mai periculos. Daca ei vor sa ne protejeze, spionandu-ne, cine ii controleaza pe ei? Pentru echilibru si simetrie, ar fi nevoie si de o alta lege, Little Brother, care sa dea dreptul poporului roman, ca - intre un carnat, o sarma, o manea si o bere - sa asculte ce mai pun la cale ofiterii aroganti din sri....

unquoteNu, nu suntem anti americani. Si nu, nu credem ca SRI este direct in cauza - ca initiator - in acest caz. Credem insa cu tarie ca este categoric necesar sa existe un control real al impactului "dorintelor" exprimate in interesul fie al unui stat devenit hegemonic si fie asupra diferitelor "puteri "interne. Gen DNA, SRI, etc. Cu alte cuvinte, invitam Parlamentul Romaniei sa-si aminteasca care ii sunt atributiile si... sa le exercite!

Back to content | Back to main menu