ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Primul ministru

Arhiva > M-Z

O data iesit din “cartile de joc” ale departamentului de stat american - si se pare ca asa stau treburile - lui Traian Basescu, considerat  de catre Inalta Poarta mai nociv pare-se decat Milosevic, ii ramane doar, ca posibil avocat, Franta. Cea condusa  azi de un presedinte pragmatic care stie sa ceara si des… sa obtina ceea ce vrea. Evident, in profitul industriei franceze.

Ca presedintele Frantei va fi sau nu ascultat de Casa Alba ramane de vazut.

Traian Basescu stie. Si, stiind, cauta solutii. Emil Boc, solutie de avarie nu prea ar fi una buna. Vizibil, azi, in cartile de joc  ale  actualului nostru presedinte lipseste jokerul. Si… tempus fugit.

Aruncarea in fata, evident dupa negocieri aprinse a lui Sorin Oprescu, ar diminua sansele lui Mircea Geoana. Cel putin in masura in care ea, Inalta Poarta, nu se opune.

Despre ipoteza Crin Antonescu este mult de spus si asta chiar daca putini, acum, ii dau vreo sansa.

Intre timp, o alta batalie, acuta, imediata: cine sa fie viitorul prim ministru? Intre Elena Udrea si dl. Videanu batalia este in toi si este dura.

Evident, aparitia doamnei Udrea ca Prim Ministru, chiar daca efemera, ar dovedi ca actualul  Presedinte nu mai gandeste  intrebuintandu-si neuronii, ceea ce , evident, ar fi jalnic.

Aparitia fostului primar general ar arata doar ca vanitatatea, in cazul domnieie sale, trece pe deasupra oricarei logici politice.

Pe scurt, vom avea o luna septembrie interesanta…LUCIAN CORNESCU
PRESEDINTE EXECUTIV AL UNIUNII ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA


Back to content | Back to main menu