ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

H. Georgescu vs. M. Diaconu

Arhiva > 2014 > Martie

A.N.I.


GEORGESCU, Horia Președinte Agenţia Naţională de Integritate versus Mircea Diaconu
"Agentia Nationala de Integritate va utiliza toate instrumentele legale si institutionale in ceea ce priveste respectarea interdictiei referitoare la candidatura lui Mircea Diaconu la alegerile pentru Parlamentul European"
Primul, cel de sus, este un pur produs al pseudo democratiei inventate de Basescu, un bun soldatel, ascultator si plin de sperante... Asa cum stim cam toti, cetateanu' amintit face parte dintr o armata numita (de mine) "falanga lu' Base".

Cel de al doilea, Mircea Diaconu, actor, om de bine, in mare parte gratie stupidei incrancenari al ANI, devine reprezentantul... celor 7.400.000 de oameni, si ei de bine, cei care au votat in 2012.
In mod, o stim, inutil. Oameni insa, care au invatat atunci si de atunci multe.

Intre a da votul la viitoarele alegeri prezidentiale unui Ponta (pe care nu cred util sa-l descriu), unui Crin Antonescu, aceeasi paranteza, sau unui extrem de efemer ex prim ministru, poate unei dudui, cea mai mare admiratoare a domnului actual presedinte, bref, unor oameni politici "care ne au aratat (ei) ce pot si ce nu”, sau unui om curat... pai... ei, majoritatea celor 7.4 milioane, ce vor vota?

Vedem astfel cum, din cauza unei coloane vertebrale mult prea elastice, coloana care a auzit ca "sefu" e suparat pe Diaconu, se creaza un elan pozitiv. Sau, altfel spus, vedem cum a fost creat un prezidentiabil.
Diaconu, indiferent daca va fi sau nu lasat sa candideze la functia de europarlamentar, oricum, a castigat batalia. Impotriva lui Basescu, impotriva lui ANI, cel care NU stie sa citeasca Constitutia, impotriva firavei EBA...

Nu sunt pe scaunelul (ma refer la fostul tron prezidential) pe care sta asezat Basescu, scaunel perceput de multi ca avand, ca pe vremuri, doar trei picioare (pentru cei tineri asa arata scaunelul calfei de cizmar, calfa “reprezentativa” si care a condus Romania cativa zeci de ani). Dar, daca as fi... as fi foarte grabit sa-l ajut pe Diaconu sa fie europarlamentar.
Si, evident, as pune un individ destept, politic vorbind, la sefia ANI.
Cu stima, voua, cititorilor!
Lucian Cornescu

Back to content | Back to main menu