ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Poker

Arhiva > 2014 > Februarie

Un poker idiot sau… activitatea USL in “interesul” celor 7.4 milioane care au avut incredere in ei. Evident, si al celorlalti.

Pe rand: la masa de poker sunt asezati: Ponta, Sarbu, Dragnea, Antonescu. Chibit: Ivan. Absent si singurul care ar fi fost capabil sa calmeze jocul: Nastase.

Acum, ca am plantat decorul, sa ne amintim:

Un mic grup de «pirati», cei partial sus amintiti, au facut ceea ce se cheama o lovitura de palat in 2012. Debarcanndu-l pe Basescu. Evident… pe termen scurt.
Populatia care are drept de vot, majoritatea ei, a cerut sa dispara definitiv din joc Basescu. Barroso, Reding and co. au schimbat regula jocului. Drept care, desi pierduse cu brio, Basescu s-a intors la Cotroceni.

Ponta, Antonescu si Constantin si-au impartit rolurile. Antonescu-prezidentiabil, Ponta-prim ministru, Constantin-ministru la agricultra SI vice prim-ministru. Acest "rappel" este destinat domnului Antonescu: Constantin declina postul de vice prim cerand in loc un al doilea post de ministru pentru P.C. Ceea ce obtine!

Azi: Prost sfatuit de Sarbu, de socru, Ponta forteaza practic PNL sa plece. Cum? Cerand crearea a patru ministere noi in domeniul finantelor, conduse de membri partidului sau, dezechilibrand "jocul", si, deci, emasculand rolul ministrului de finante «dat» PNL-ului, fortand numirea lui Constantin ca vice prim. Dar si «creand» un penibil USD, trecand si la santaj pe fata, Sarbu amenintand… "voalat" cu descaunarea lui Antonescu de la sefia Senatului. Dragnea, amenintand cu datul afara, pe faras, al PNL-ului de la guvernare.Daca... nu cedeaza.

Poker idiot pentru ca e contrar intereselor natiunii! Si este oare destul de naiv Ponta ca sa-si imagineze ca-l va mai vota cineva? Pe el sau pe mumia zisa USD? Din pacate cred ca este!

Back to content | Back to main menu