ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Traian Basescu

Arhiva > 2012 > Decembrie 2012

BASESCU TRAIAN

Marinar, legat de vechea Securitate, turnator in acea perioada spun multi dintre cei ce imbarcau cu domnia sa, brutal devenit “democrat” dupa revolutie, ministru de mai multe ori, primar..., presedinte.
O cariera interesanta, plina de “suisuri”.

Doar ca... doar ca si o lipsa totala de omenie, o lipsa la fel de totala a capacitatii de a se gandi macar la ceilalti. Vanitos la extrema, egoist (de pus sub un glob la Greenwich, pe scurt, un etalon in domeniu), strict interesat de propria bunastare, lipsit pana si de instinct nationalist, cel al gliei, destul de incult.

Basescu este direct responsabil de cantonamentul la Jilava sau in alte puscarii a unor membrii din Armata Romana. Basescu este cel care avand in fata cererile lor de a fi gratiati ii lasa sa moara in inchisori. Cu, in acest caz, o lasitate aproape obscena!

Basescu este cel care din cauza unei vechi certi, a unei rafuieli cu Adrian Nastase, a facut – spun foarte multi - ceea ce a fost necesar ca cel din urma sa fie inchis. La Rahova.

Dezgustul multora dintre rezervistii din armata, cumulat cu cel al foarte multora dintre cei care au apreciat in mod just aceste derapaje interzise si de cei sapte ani de acasa, si de functia pe care, gratie unor inepti, o detine inca, el este piatra de moara agatata la picioarele ARD-PDL etc..

Basescu a ratat in mod vizibil rendez-vous-ul cu istoria. Acolo, in curand, vom avea doar privindu-l, cateva rinduri care vor infiera, vor semana cu un epitaf. Sincer, si-o merita cu virf si indesat!

Lucian Cornescu

Back to content | Back to main menu