ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Ridicari de masini

Arhiva > M-Z

Un primar  imoral?
Principiul ridicarii masinilor de pe carosabil - acolo unde creaza o jena pentru circulatie - este bun. Cel comercial, care consista in a ridica masinile pentru a realiza un castig, este prost. De ce?

Fiecare cetatean, proprietar al unui vehicul, plateste: taxe locale, taxa anuala pentru masina sa, plus, evident, o multitudine de alte taxe.

In contrapartida, primaria are si ea anumite obligatii printre care si cea de a asigura… locuri de parcare.

In masura in care primaria in cauza este incapabila de a face acest lucru desi a incasat taxe si impozite de la cetatean, are dreptul de a-l penaliza  daca el, cetateanul, isi parcheaza masina acolo unde gaseste, cu greu oricum, un loc?

Nu! Va voi vorbi acum despre Primarul sectorului 1,  dl. Chiliman.

Prin politia comunitara, de el pastorita,  Primarul nostru ridica masinile din sectorul sau. Le  ia, le duce undeva  intr-o padure.   Si , cetateanul, ca sa si recupereze bunul… plateste pentru o zi, mai mult decat salariul minim pe economie dintr o luna. Este  din punct de vedere moral primarul nostru?

Stiind ca de peste doi ani mai multe interprinderi vestice fac propuneri de a crea, pe banii lor, parcari subterane, stiind ca propunerile in chestiune zac, putem conclude ca, de fapt, primarul nostru isi bate joc de cei care l-au votat?
   
Vizibil, da!LUCIAN CORNESCU
PRESEDINTE EXECUTIV AL UNIUNII ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA


Back to content | Back to main menu