ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Europarlamentare

Arhiva > 2014 > Mai

Ce ne facem cu "Georgescu"?

A.N.I., acea inutila constructie aparuta pe firmament pare se la cererea C.E, care, tot pare se, nu ceruse nimic, A.N.I (Agentia Nationala de Integritate) este condusa, ca presedinte, de un anume Horia Georgescu. Care presedinte, copil de suflet al unui alt presedinte, de tara, inca, acesta din urma, vrand probabil sa-i faca o placere sus zisului tatic, a pornit o cruciada impotriva unui actor simpatic si care hotarase sa devina europarlamentar. Cruciada, ca multe altele dintre cele incepute cu stangul de presedintele ANI, a dat un rezultat fulminant. Propulsandu-l pe sus zisul actor, independent, Mirecea Diaconu, ca tot trebuia sa-l numesc candva in text, pe culmile unui aproape 5% din voturile unei populatii excedate de mai toate formatiunile.

Evident, cu un "Georgescu" ca cel sus citat, Diaconu nici nu a avut nevoie de afise, de publicitate. Drept care, pai... drept care... la lista scurta a celor care ar trebui sa demisioneze, cea invocata azi noapte de Ion Iliescu in discutia cu Dragnea, ma refer la cei doi care "ar trebui sa si dea demisia", Basecu si Antonescu, eu as adauga un al treilea nume. Cel al lui "Georgescu".

A.N.I, entitate laudata de numarul nu stiu cat al ambasedei SUA, ANI, citata de vicepresedintele SUA, este o entitate utila cuiva (in afara presedintelui Romaniei)??? Dar"Georgescu", copilul de suflet in chestiune merita oare laude? Categoric DA! Gratie lui, multi romani dezgustati au intrevazut o raza de soare. Bravo, tinere "Georgescu"!

Morala acestui fulminant rateu al lui "Georgescu" exista si o ofer gratis sefilor de campanii viitoare. Contra publicitatea, infierarea prosteasca a cuiva, da intotdeauna un rezultat dupa cum vedem: cel invers, cel pe dos!

In cazul "Georgescu", o demisie, nu de onoare, ci doar demisie, se impune? Sa-l lasam sa cugete!

Back to content | Back to main menu