ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Scrisoare deschisa

Arhiva > 2014 > August

Scrisoare deschisa adresata unui Ministru al Justitiei, cel numit public "Papa Lapte" de un primar constantean acum cateva zile.
 

Stimabile,

Ati fost cocotat pe fotoliul de ministru de catre una dintre rubedeniile domniei voastre, Prim Ministru de altfel si, mai de curand, “cadindat” la functia suprema. De cand ati fost acolo parasutat… nimic ! Un nimic jalnic, penibil.

Propuneri de schimbare a legislatiei? Nu! Propuneri de legi noi? Nu! Dovada de «muschi» in raporturile domniei voastre cu CSM? Nu! Cu subordonatii domniei voastre gen Kovesi, cea care mai de curand incepe sa se creada Beria (acel individ mititel cu ochelari din timpul lui Stalin)? Nu!

La ce sunteti bun, domnule ministru? Tineti neaparat ca sa ramaneti in istorie ca cel mai inutil ministru post decembrist?

Inainte de a confirma spusele actualului detinator al fotoliului de Presedinte, cel ce spunea ca scaunul domniei voastre va fi, in curand, eliberat, poate ca… va vom vedea totusi avand o… zvacnire;  reactionand la penibila parodie a procesului «Voiculescu», cerand Curtii Constitutionale sa se sesizeze, cerand onorabilei doamne Kovesi sa nu-si depaseasca atributiile.

Ministrul Justitiei este (daca este) pastorul nu numai al localurilor unde se face (uneori) justitia, ci si al personalului concernat de acel act. Inspaimantati si lipsiti de apararea pe care tocmai Ministrul Justitiei trebuie sa le-o dovedeasca.

Stiu ca va va fi greu sa depasiti comoda stare de letargie amplu aratata noua, justitiabililor, noua, celor carora rubedenia domniei voastre ne va cere in curand voturile, dar… cine stie.., poate… o zvacnire…

Inchei confirmandu-va consideratia mea, politicoasa, adresata strict persoanei domniei voastre, cert nu activitatii.

Lucian Cornescu-Ring

Back to content | Back to main menu