ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Acestui guvern

Arhiva > 2014 > Aprilie

Acestui guvern

Daca imi amintesc bine, actuala guvernare este, majoritar, PSD. Si daca imi amintesc bine, Ministrul Justitiei este si ales de actualul prim ministru dar si ruda cu domnia sa. In final, si tot daca imi amintesc bine, Gabi Oprea, generalul, face parte si el din acest guvern.

Ce ar fi daca ar fi lasati, pusi, sa-si faca meseria?

Subordonarera procurorilor fata de Ministerul Justitiei exista oare? Daca da, pai, daca da, circareala de prost gust a arestarilor «la ordin» trebuie incepand de acum sanctionata drastic. Nu stiu… poate transferat cate un procuror de la Bucuresti sau Constanta  la Vagauna din deal sau la cea din vale. In interes de serviciu! Metode sunt multe. Mai mult: ca urmare a unui dosar masluit, "creat" cu sirg, reputatia, uneori viata unor cetateni este iremediabil distrusa. Care sunt «costurile» actuale pentru procurorul (i) responsabil? Si, care ar putea fi?

Ministrul de Interne, Gabi (Gabriel) Oprea are oare in subordine mascatii? Nu de el depind domniile lor? Un bun membru al actualei guvernari nu ar trebui oare sa interzica circareala  inutila, prezenta  lor  in cazurile politice?

Primul ministru a avut destul timp ca sa «vada» modul in care joaca presedintele jucator. Ar trebui sa fi invatat cate ceva… Sa vedem daca stie sa si «practice» de acum incolo.

Cu stima,

Lucian Cornescu

Back to content | Back to main menu