ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Igas

Arhiva > A-L

Multi ani de zile, jandarmeria a avut o imagine excelenta. Din pacate, strict din cauza unor cativa dintre jandarmi, cei care, in loc sa-si intrebuinteze capul in conflictele inevitabile cu multimea din Piata Universitatii, si-au intrebuintat bocancii, din pacate spuneam, aceasta imagine a avut de suferit.

Stiu ca destul de multi jandarmi si-au dat demisia nedorind sa se bata cu poporul roman. Stiu ca multora le-a fost si le este frica azi. Frica de a fi disponibilizati.

Si, pentru a incerca sa-i ajut, voi da o idee ministrului aradean Igas, idee care mi-a venit vazand o firma de paza, tentaculara - ROTW GUARD SECURITY SRL., privind capacitatea reala de interventie a personalului acestei firme care are contracte in zone sensibile si comparand-o cu cea a jandarmilor… convins de faptul ca firma suscitata, ca mai toate firmele de paza si protectie, este o firma serioasa.

Sunt convins si de faptul ca  ele, mai toate, au contracte si in domeniul privat de paza sunt multe. In masura in care ministrul Igas arunca un ochi ager pe acest segment si in masura in care chiar vrea sa si protejeze oamenii… va remarca faptul ca multe dintre ele traiesc in simbioza mai ales cu… administratia.

Cu alte cuvinte, ele, firme private, cam mananca painea lucratorilor M.I.

Igas doreste sa disponibilizeze 2000 de oameni? O poate evita?LUCIAN CORNESCU

PRESEDINTE EXECUTIV AL UNIUNII ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA


Back to content | Back to main menu