ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Parlamentul mormolocilor

Arhiva > 2015 > Martie

PARLAMENTUL MORMOLOCILORDefinitia nu imi apartine. Ea este publica si ultima oara a fost in mod doct si probabil gandit rostita de un maestru, avocat cunoscut. Pe un post tv. Ieri seara.
Nu imi permit a crede ca toti cei care misuna in acea cladire ce se numeste Casa Poporului, sa fie asa cum au fost catalogati astfel, dar nici nu-l pot contrazice pe maestru, fost parlamentar si el.
Parlamentul este singurul care poate pune o frana, energica, debordamentelor devenite pletorice ale procurorilor. Ale unor procurori. Dar, din pacate, si dand sentimentul ca au una sau mai multe muste pe caciula, "mormolocii"... dorm. Uitand sau nefiind capabili sa inteleaga un fapt amplu demonstrat si ieri in cazul primarului de la sectoru' cinci al capitalei, Vanghelie: faptul de a "povesti" despre altii, trivial spus de “a-i da in gat”, nu creaza prietenii cu vreun procuror si, evident, dupa un timp... la beci!!!
Cu DNA nu devii prieten daca dai cu subsemnatul despre altii. DNA isi alege "prietenii".
Drept care daca, indiferent de numarul mustelor de pe caciuli, parlamentul isi aminteste care-i este rolul si... puterea, cei de sub caciuli risca mai putin sa cunoasca hostelariile mult aratate de televiziuni in ultima vreme. Putina barbatie, dragilor!!! Nu strica, ci din contra. Învaţă să vezi mai departe decât pot ajunge privirile tale (Pitagora).
Inchei felicitand un umorist pentru desenul de sub titlu. Bravo domniei sale!
Cu stima
Lucian Cornescu
P.S. Felicitari si acelor procurori care isi fac datoria. Onest, curat, cinstit. Cu duritate, respectand legea!


Back to content | Back to main menu