ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Despre onoarea nereperata a ICCJ

Arhiva > 2012 > Iunie 2012

Despre onoarea nereperata a ICCJ“CSM a lansat un atac dur la adresa avocatilor lui Adrian Nastase. Conducerea CSM a declarat ca, prin aparitiile lor publice, aparatorii fostului premier au creat presiune asupra judecatorilor si ca astfel credibilitatea Înaltei Curti de Casatie si Justitie a fost pusa la îndoiala”.

Evident, credibilitatea ICCJ este in franjuri. Dar tot evident nu din cauza  avocatilor ci  DIN CAUZA, PROPRIILOR JUDECATORI. Nu ma refer numai la cei din cazul Nastase  ci generic. Numarul de “judecati strambe” de la ICCJ este, din pacate  “izvor de drept”. Numarul de cazuri judecate fie  “la ordin” fie… din alte motive, pletoric !

De unde reactia logica a meseriasilor in drept, cei “cititi”, care isi exprima din ce in ce mai des scarba fata de comportamentul juridic ilegal, inept, al unora dintre judecatorii de la ICCJ. Aratand des insa si de ce. Adeseori public, ca ultima arma in fata nedreptatilor flagrante comise de unii dintre  “micii dumnezei” ai ICCJ.

Drept care sugerez CSM sa faca, daca este capabil, curat in propria si ograda, sa verifice DE CE a fost judecat fara suficiente probe sau fara probe de loc In  unele cazuri, un General Stanculescu, un Adrian Nastase… Lista este lunga.

Daca DUPA un studiu atent al dosarelor  CSM da exemplu facand curat in  ICCJ ,atunci, dar dupa, va fi fondat sa vorbeasca si de avocati. Inainte, cert nu!


Lucian Cornescu


Back to content | Back to main menu