ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Fabulatii

Arhiva > 2012 > August 2012

FABULATII…

In cadrul vizitei de la Londra, ma refer la ultima, Victor Ponta si a facut "prieteni" noi. Fara a fi primit  ca partener in Club, fara a sti de fapt cine sunt cei care, de acolo, hotarasc soarta uneri bune bucati din planeta, dar fiind convins ca propriul sau viitor este strans legat de noile sale cunostinte, el, Primul Ministru actual, cuminte ca de obicei… asculta.

Fabulatii? Cum se poate explica altfel faptul ca  nu a cerut, citet, Presedintelui Interimar in calitatea sa dubla, cea de Ministru al Justitiei si de Premier, demiterea imediata a Laurei Kovesi, demiterea imediata a lui Morar? Si cum se poate explica ca el, presedinte al unui partid care a stat la colt, in opozitie, de peste opt ani isi ia riscul, prin inactiune, de a vedea ca voturile la viitoarele alegeri parlamentare ii vor lipsi?

Ponta  a primit mesaje? Daca da, Ponta, evident, le asculta.

Ca sunt cintece de sirena sau nu…

Mai sunt doar cateva zile inainte de verdictul CCR-ului. CCR care vede ca pe de o parte un presedinte suspendat face ce vrea, isi arata mai departe muschii si care vede pe cealata parte, din pacate asa se vede, o gaina plouata. Un individ timorat. Ponta!

Ponta care, daca nu face, imediat, ceea ce trebuie, va deziluziona… 7.400.000 de cetateni care au crezut in el.


LUCIAN CORNESCU


Back to content | Back to main menu