ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Papagalul politic

Arhiva > 2013 > Iulie 2013

Despre primii sapte ani de acasa sau… despre buna crestere

Suntem convinsi de faptul ca Primul Ministru actual nu are nevoie de nimeni ca aparator al imaginii sale. Suntem si convinsi de faptul ca laturile proferate de un Papa..gal, in scris  pare-se si trimise unui alt Prim Ministru care a vizitat  Romania nu sunt nici macar deranjante, dar nu putem, ca cetateni ai acestei tari, sa nu remarcam josnicia unui plod care se doreste politician.

Pretentia Papa..galului nostru de a cataloga juridic pe oricine, nu numai pe un premier, este bufona! Arata ca habar nu are despre ceea ce inseamna Dreptul, si nici uzantele diplomatice.

Iar lipsa de reactie a lui Ponta nu arata numai dispretul cu care priveste diatriba unui pigmeu politic, ci si  cunoasterea meseriei de om politic care stie ca proverbul care spune: cainii latra, caravana trece este cel ce trebuie aplicat unor astfel de prostii.

Daca cumva Papa..galul nostru se doreste a reprezenta o viitoare formatiune politica cu pretentii in a conduce candva tara noastra, cert, dupa astfel de " iesiri", noi, cei multi, nu ne vom precipita sa o  votam!
Privind insa "patronul adorat" al Papa…galului ar fi multe de spus. Dupa ce, om pragmatic, a inceput prin a distruge PDL-ul (actiune clasica a scorpionului care nu se poate abtine in a distruge ceea ce nu el a creat…), dupa care l-a parasit cu nonsalanta, si-a creat omul un partidut de buzunar si care, cica ar fi menit sa reprezinte "dreapta". Partidut in care se scalda si… Papa..galul nostru. Cu astfel de oameni… ii uram succes!

Redactia


Back to content | Back to main menu