ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Rusii

Arhiva > M-Z

Cand rusii sar calul...

Poate ca diatriba Presedintelui Basescu privitoare la maresalul Antonescu a fost... putin apolitica. Si poate ca ea a reflectat doar un punct de vedere personal. Dar, cert, Rusia ar trebui sa si aminteasca inainte de a-l infiera  cate ceva despre trecutul ei propriu.

Tatucul Stalin a fost responsabilul nu numai al mortii celor peste 10.000.000 de culaci, nu numai al multora dintre opozantii sai proprii, ci si a altor multe milioane de soldati si civili. Poate nu chiar singur, ci uneori si ajutat de Beria...

A continua atacurile stupide asupra unui presedinte de tara pe acest motiv risca, si ii previn, sa oblige presa sa faca o comparatie intre obiectivele hegemonice ale lui Adolf Hitler si cele ale lui Stalin. Comparatie care, evident, nu ar fi... productiva. Rusiei!

Ca supararea unora din guvernul rus actual are motive gaziero economice pare evident. Ca modul in care ea este exprimata azi... straveziu.

Termin amintind celor de acolo care nu prea cunosc istoria (ca sa nu vorbim de uzantele politice), un fapt simplu: Romania ESTE o tara independenta. Si, de drept... sloboda la gura!LUCIAN CORNESCU
PRESEDINTE EXECUTIV AL UNIUNII ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA


Back to content | Back to main menu