ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

ARCUB si Primaria

Arhiva > A-L

La Primaria Bucurestiului  un cretin, a luat o hotarare si a dat cu pixul.

Despre ce este vorba? In plin centrul capitalei, pe strada Batistei, exista singurul “plaman”, singurul loc unde se mai puteau aciui masinile celor din blocurile riverane.

Dupa ce Primaria a pierdut in favoarea Teatrului National parcarea (fosta Dali) in care cu chiu cu vai se puteau pune masinile celor care, fie locuiesc, fie au treburi in zona, azi pe ultimere 27 de locuri, cele de la parterul blocurilor , a aparut ca o floare: “locuri rezervate ARCUB”.

Nu stiu cine este cretinul (dar voi afla) de la Primarie care a dat cu batul pe acea hartie dar stiu ca este numai bun de dat afara!

Mai inutilule, oare nu aflasesi ca lipit de ARCUB este un teren, fost teatru de vara si care sta gol de ani si ani, devenit pubela sem- publica  si  in care poate parca marele ARCUB? Sau ca in fata lui ARCUB exista un trotuar, cel in spatele caruia  pana de curand a fost ambasada SUA si care poate deveni  parcare? Parcare pe care ARCUB  o sa “o cedeze” (ceea ce va face oricum cu cealalta) carciumarului caruia ia dat in folosinta o parte din caldire. Evident si chiar daca nu-I apare in bilant… nu pe gratis. Mai lipsitule de minte ai uitat ca salariul tau este platit tocmai de riveranii locurilor unde  fara sa ti pui mintea la contributie ai dat avizul acela inept? Cu ce drept mai ineptule penalizezi zeci de familii? Familii care voteaza, care isi platesc taxele si impozitele, familii oneste. Familii care au hotarat sa se bata ca sa si aiba drepturile de atfel (ma refer la acele locuri de parcare) legal cerute de ele la aceiasi primarie de peste un an!

Exista limite domni mei pe care daca le depasiti, noi, presa,  va vom arata des, foarte des, cu degetul.

Termin cu un sfat: dati ARCUBului gradina aceia de vara si dati riveranilor ceea ce au cerut in mod legal!


LUCIAN CORNESCU
PRESEDINTE EXECUTIV AL UNIUNII ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA


Back to content | Back to main menu