ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Ce aveti cu el?

Arhiva > A-L

CE AVETI CU EL?


Acum sapte ani l-ati votat cu manele si veselie. Acum trei ani, mai cu voie buna, mai cu sacosa cu faina si ulei adusa acasa, mai luati pe drum de seara cu masina pe sus, mai sfatuiti cu forta si vigoare de primar sau de dascal, uneori de preot, iar l-ati votat. Deci, si acum sapte ani, dar si acum trei ani v-a placut “asternutul”.

Si acum va permiteti sa-l huiduiti? Ba mai mult, voi, minoritatea, cele 3 sau 4 mii de oameni de pe strada, ii cereti demisia? Rusine voua! Ce conteaza faptul ca in sondaje voi sunteti portavocea a peste 90% din cetateni, cetateni care vor un alt presedinte? Tot 3000 sunteti pe strada.

Da, las ca va arata el! Diseara, probabil de la Cotroceni, el, Presedintele nostru, ne va vorbi!! Ne arata el!
Ne arata ce inseamna Democratie, respectul Constitutiei, al Legilor, al independentei Justitiei, al libertatii presei, ce inseamna pentru varsta a treia pensia. Ne va explica faptul ca vinovatii sunt niste golani, niste iresponsabili, scandalagii, oameni care nu au nimic mai bun de facut pe acasa. Bref, noi.

Precum Baconschi ieri, ne va explica probabil ce si cat a facut pentru noi, pentru fiecare, si cum ne a salvat. In corpore.
Si, dupa ce ne va explica, precis ca ne vom simti - din nou - mai bine!

Asa ca lasati omu-n pace!
LUCIAN CORNESCU
PRESEDINTE EXECUTIV AL UNIUNII ZIARISTILOR PROFESIONISTI RIN ROMANIA

Back to content | Back to main menu