ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Morar

Arhiva > 2012 > Septembrie 2012

Onorabilul domn Morar


Ca multi altii, am privit cu atentie emisiunea televizata de ieri. Cea dedicata domnului Morar.

Nu am intentia, azi, sa va vorbesc despre activitatea domniei sale, desi subiectul este amplu. Ma voi cantona in a remarca doar cate ceva din omisiunule domniei sale. Cele legate de realitatile "dosarelor" de procurorii domniei sale instrumentate.

Domnul Morar pare mandru de rezultatul , de sentinta unor judecatoare de la ICCJ impotriva lui Adrian Nastase.
Dosar politic? Dl Morar spune ca nu, ca ar fi o scuza a celor cativa condamnati. Si ca doar ei si colegi de ai lor de partid (sustinatori...) spun asta. Dol? Domnul Morar uita aplauzele de la ICCJ la ultima infatisare a domnului Nastase? Uita sondajele ? Uita ca o buna parte dintre cetateni considera ca a fost vorba de un proces politic. Prost instrumentat de altfel si... reversibil la Strasbourg.

Dosar(e) avand ca scop unic indepartarea concurentului natural la functia suprema. Prin condamnare. Fiindu-va evident tuturor, sper eu, ca nici Traian Basescu, nici doamna Kovesi, nici domnul Morar, nu au intervenit vreodata in actul de justitie. Ci ca doar contraexpertiza...etc etc.

Interesante contra expertizele DNA uneori. La A.Nastase de la zero la nu stiu cat, la flota domnului Basescu de la 350 de milioane de dolari la zero...

Voi termina parafrazandu-l pe presedintele Basescu care se adresade la usa garajului unui chestor din MAI si spunandu-i domnului Morar: "Nu e bine, dom' prim procuror!"


LUCIAN CORNESCU


Back to content | Back to main menu