ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Partidul automobilistilor

Arhiva > 2015 > Octombrie

PARTIDUL AUTOMOBILISTILOR

Va mai aduceti aminte de «partidul automobilistilor» ? Nu? Ei bine, da, a existat candva, pe la primele alegeri post decembriste.

Un studiu recent arata ca se scurg din buzunarele automobilistilor bucuresteni in jur de 600.000.000 de euro. DA, PE AN. Stand la volan in traficul infernal, injurand cu naduf si… consumand benzina sau motorina. Primaria Bucurestiului fiind marele vinovat.

In loc de a face parcari subterane sau supraterane, in loc de a realiza pasarele supraterane acolo unde se creaza zilnic probleme, in loc de a repara imediat gropile, primaria Bucurestiului se lasa furata, se lasa capusata, bref… face politica.
In putina vreme vin alegeri locale. PNL-ul condus cu orice dar nu cu cap, in loc de a-l pune «cadindat» pe L. Orban, cel ce fu deja adjunct al primarului general candva, dupa care si ministru pe la transporturi, ce face ? Pai, stati… ar zice PDL-ul deghizat in PNL, stati ca avem deja un «cadindat» perfect! Vine Basescu. Aferim cadindat! Cu el in frunte, evident ca nu vor mai exista capuse, nimeni nu va fura… Iar drumurile patriei vor fi… ca in vest. Nu ?

Stam si ne intrebam cand populatia acestui oras se va trezi, cand va pricepe ca daca vrea sa fie mai bine  trebuie sa voteze cu capul, nu «pe sticla», nu privind  televizorul.

Da, ar trebui refacut
Partidul Automobilistilor, partid care sa schimbe capitala Romaniei. Si nu numai.

Pana una-alta insa, devenitul celebru domn Luchian, cel co-responsabil de cei 600 de milioane care se scurg anual din buzunarele noastre, ar trebui… pensionat.

Dom Luchian, strada Batiste… blestem. Polona si Dorobanti puse prosteste in sens unic… de groaza. Cam acestea sunt realizarile domniei voastre, dom’ Luchian. Felicitari !!


Back to content | Back to main menu