ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Parabola

Arhiva > 2012 > Decembrie 2012

PARABOLA

(
Povestire alegorică cu un cuprins religios sau moral; pildă; exprimare alegorică, afirmație care cuprinde un anumit tâlc; fabulă, alegorie)

scorpionului care obliga o broasca sa-l traverseze un lac.

Si astfel scorpionul ajuns pe malul lacului ceru broastei sa-l ia in spate si sa-l traverseze. Broasca il preveni ca daca o inteapa vor muri amandoi. Evident, scorpionul ii spuse ca nu va face asa ceva dar… o data ajuns in mijlocul lacului, uituc... o intepa! Muribunda, broasca il intreba: "De ce m-ai intepat, ca doar stiai ca vei muri inecat si tu?". La care scorpionul nostru raspunse: "Asta imi este caracterul'…

Traian Basescu este un scorpion adevarat, nascut fiind pe 4 noiembrie. Acum peste 60 de ani.

PDL, cel nascut din PD a prosperat, uneori peste masura ani buni gratie scorpionului si… ca si broasca sus citata, l-a dus in spate pana aproape de a muri. Ca partid.

Basescu este un balast? Balast pentru PDL, balast pentru populatia intregii tari (sau aproape)? Mai este oare capabil sa functioneze logic? Este exact ce ne va dovedi, in bine sau – din pacate, ca de obicei - in rau, in zilele ce urmeaza.

Romania gafaie. Adanc. Niste incapabili au vandut-o pe bucati si pe putin. Aproape toata. Bruma ce ramane poate oare sa-i mai hraneasca populatia?

Nu este simplu de raspuns dar, dar se poate. Evident si strict daca noua echipa ce va lucra pentru "binele nostru al tuturor" chiar o va face.

Asteptam!

Lucian Cornescu


Back to content | Back to main menu