ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

La alegeri

Arhiva > 2014 > Noiembrie

Ca multi dintre noi, ma refer la cei interesati de propriul lor viitor, am privit cu atentie ieri seara emisiunea pe care Rares Bogdan a moderat-o. Depasind modul penibil prin care in primele cinci minute ale emisiunii moderatorul nostru a repetat de zeci de ori numele "realitatii" de parca se adresa doar oligofrenilor, incercarea de a... ajuta o dreapta penibil, foarte penibil reprezentata de dl Johannis si, ajungand la fond, ce putem zice?

Ca prealabil si ca sa va descretesc fruntile incruntate de ieri seara-ncoace, va amintesc intai sigla de campanie a democratilor americani adica...
un magar.Republicanii avand un elefant.


Dar la noi, la noi ce am putea imagina, tot plecand de la sus zisa emisiune? Cu  V. V. Ponta lucrurile sunt relativ simple, noi imaginandu-l astfel:
,

Pe dl. Johannis imaginandu-l in timpul emisiunii, probabil asa:  


Iar pe dl Johannis, asa cum a fost perceput de multi ieri:  


Pe dl. Ponta imaginandu-l probabil asa:  


Da, emisiunea de ieri seara arata cam asa:
, evident daca inlocuim gasca cu un curcan.

Nu pretindem, Doamne fereste, ca onorabilul curcan nu ar avea minte, nici ca habar nu are despre ce ar fi trebuit sa fie vorba ieri seara, si asta tot evitand sa pretindem ca dl Ponta ar fi... ca vulpile. Nu, nu ne permitem sa pretindem asa ceva.

Pretindem insa ca PNL-ul a facut o enorma greseala permitandu-i lui Crin sa aduca un astfel de "presedinte" la carma sa, pretindem ca PNL a facut o imensa greseala aliindu-se cu PDL si pretindem ca, daca nu ar fi fost facute aceste greseli, ei, liberalii, ar fi avut un adevarat prezidentiabil.

Credem ca dl Ponta este foarte departe de a fi o dulce pisicuta, ca este un vulpoi, si asta cu toate calitatile si defectele acestuia (Ponta a zis-o el insusi ieri vorbind despre modul in care trebuie sa fie perceput, adica cu greselile dar si cu adaosurile ultimilor doi ani...) si credem ca, chiar daca va trebui sa votam intre doua rele... tot va trebui sa mergem la vot.


Back to content | Back to main menu