ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Ilie Carabulea (I)

Arhiva > A-L

DESPRE ILIE CARABULEA


Ceea ce mi-a atras atentia asupra acestui personaj a fost, la origine, o simpla informatie de presa.

ILIE CARABULEA, actionar majoritar al Bancii Carpatica, dar si al companiei de asigurari care poarta acelasi nume - (Carpatica), ar avea  probleme financiare, compania de asigurari a  domniei sale parand  incapabila sa plateasca daunele cauzate de catre cei asigurati la ea!

Sute de plangeri ajung la CSA, entitate guvernamentala care pastoreste companiie de asigurari din tara noastra, sute de procese impotriva acestei companii de asigurari ar fi deja pe rolul instantelor din Romania.

Ilie Carabulea pare, de altfel, a fi SINGURUL care hotaraste - spun propriii angajati ai domniei sale - cand si daca se platesc acele daune!!!

Daca Ilie Carabulea este incapabil sa plateasca sutele de daune in cauza, evident imperiul domniei sale apare ca fiind… din carton.

Nu pretind in aceasta faza a anchetei pe care abia am inceput-o, ca Ilie Carabulea ar fi un escroc. Nici ca Banca Carpatica sau compania de asigurare Carpatica ar fi deja in faliment.

Dar incep sa ma intreb daca vom avea un nou faliment la asigurari sau/si… la banci.

Cum poate avea cetateanul incredere intr-o companie de asigurari sau intr-o banca, atunci cand probitatea proprietarului apare ca fiind dubioasa? Si cum sa-ti depui banii  in banca unui personaj care nu face fata obligatiilor unei companii care-i apartine?

Ilie Carabulea, “miliardarul din Sibiu” promite a fi un lung si foarte interesant personaj de… decorticat.

Si vom incepe cu relatia sa extrem de “particulara” cu un anume senator si sef de comisie parlamentara!LUCIAN CORNESCU
PRESEDINTE EXECUTIV AL UNIUNII ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA

Back to content | Back to main menu