ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Despre islamizare

Arhiva > 2015 > Octombrie

DESPRE ISLAMIZARE

Incepem acest articol extrem de serios,important credem noi pentru viitorul civilizatiei crestine, asa cum o cunoastem inca azi...cu CEEA CE PARE A FI o gluma:

A fost interceptata scrisoarea unui terorist arab trimis in Romania:
,,Zalutam cu rezbekt, Jefu
Aderizat la Romania cu bomba la valiza ascuns, tregut fara broblem control la aerobort.
Pastrat dolar american blestemat, bentru construit aigea bomba, dat jumadate la taxi, jumate furat zigan din buzunar. Indalnit frate Ahmed, batron magazin, ajudat la mine. Discutat cu el la cafenea blan bomba, consumat egler broaspat, intoxicat cu zalmonel,noi ajuns la sbital, doctor roman durut la fund, noi luat cur fok.

Jefu, gu bomba praf antrax nu putut facut la Romania, cineva furat antrax, deci ingercat blan bomba cu bum-bum.! Mutat apartament frate Ahmed, adus mult frumos aminde de tara mia, fara apa la robinet, geame sparte ca Beiru , tigle kazut cap cind vind bate. Urmarit PROTV emiziune explozia camion azotat, facut frica la mine. Astia romani are tupeu nu gluma!
Urgent trebuie recrutat, jefu ! Bomba cu azotat mare efect aveam. Inderesat bilotat avion bentru lovit gladire la roman. Vazut delevizor, aparat zbor MIG brabusit singur in ogor la taran, plus taran roman stricat singur gladire, adormit beat, tigara abrinsa, murit soacra, facut chef mare la ei.
Draga Jefu, gineva furat la mine gas pastrat bentru bus la bomba, iar azeara, gind iesit cumbarat baclava, exblodat budelie la barter. Aicia la Romania, mult zigan brost and hot ! Zbierat, zguibat la sin, facut be mine de frica! Jefu, ma indorg acasa! Asta romani nu are nevoie de terorism, face singur treaba."


1. Cum "functioneaza"islamizarea:
Modus Operandi *
Islamul nu este o religie sau un cult. În forma sa, "este un stil de viaţă complet".
Islamul are componente religioase, juridice, politice, economice, sociale şi militare.
Componenta religioasă serveşte pentru a le masca pe toate celelalte.

Islamizarea demarează atunci când o ţară are suficient de mulţi musulmani pentru a începe să pretindă concesii de natură religioasă.

Când societăţile deschise la diversitatea culturală, la corectitudinea politică şi la toleranţă consimt la cererile de natură religioasă ale comunităţii musulmane, celelalte componente se înfiltrează treptat.


Iată cum funcţionează:

Atâta timp cât populaţia musulmană rămâne în jurul valorii de 2% sau mai puţin, indiferent de ţară, aceasta va fi percepută ca fiind o minoritate paşnică, şi nu ca o ameninţare de către alţi cetăţeni.
Acesta este cazul în prezent în:
*Australia* – musulmani 2,25%
*Spania* – musulmani 2,3%
*Statele Unite ale Americii *– musulmani 2%
*Italia* – musulmani 2,6%


Între 2% şi 5%, conversia din celelalte minorităţi etnice şi din grupurile marginalizate începe prin recrutarea de deţinuţi în închisori şi de tineret din zona marginalizată a bandelor de stradă.
Acesta este cazul în:
*Germania * – musulmani 5%
*Canada * – musulmani 3%
*Danemarca * – musulmani 4,1%
*Norvegia* – musulmani 3%
*Marea Britanie* – musulmani 4,6%


Când ajung 5%, musulmanii au deja o influenţă excesivă în raport cu procentul lor în populaţie. Ei vor începe să facă presiuni pentru introducerea de produse alimentare „Halal” (curate, conform standardelor islamice), asigurând angajarea musulmanilor în prepararea lor. Vor spori presiunea asupra lanţurilor de desfacere /comercializare a alimentelor, astfel încât acestea să introducă asemenea produse în vânzările lor, ameninţându-i cu represalii până la faliment dacă nu se conformează cererilor lor.
Asta se întâmplă în:
*Olanda*– musulmani 5,5%
*Suedia*– musulmani 4,9%
*Elveţia *– musulmani 5,7%
*Trinidad / Tobago *– musulmani 7%

Ajunşi în acest stadiu, musulmanii se vot înfiltra treptat în toate sferele de influenţă şi vor acţiona pentru ca Guvernele să le permită să se guverneze ei înşişi (în interiorul unor enclave de tip „ghetou”) în conformitate cu legislaţia sharia (legea islamică), scopul final al islamiştilor fiind instaurarea sharia în toate ţările din lume. Când numărul musulmanilor se apropie de 10% din populaţie, se amplifică nerespectarea legilor mergând până la provocări deschise, pledând pentru condiţii de viaţă conforme cu cultura şi credinţele lor.

La Paris, vedem cu regularitate incendieri de automobile în enclavele musulmane. Orice acţiune percepută ca anti-musulmană are ca rezultat revolte şi ameninţări ale mulţimilor, ca în Amsterdam, unde s-au opus violent la benzile de desene animate cu Mohamed şi filmele despre Islam. La momentul când scriem aceste rânduri, 12 persoane au fost tocmai ucise în Charlie Hebdo Paris … Astfel de tensiuni apar zilnic, în special în enclavele musulmane din:
*China* – musulmani 10%
*Franţa * – musulmani 9,6
*Guyana * – musulmani 7%
*Israel* – musulmani 16%
*Filipine* – musulmani 10%
*Thailanda* – musulmani 10%

Când ajung la 20% din populaţie, ţările receptoare se confruntă cu focare de violenţă declanşate chiar pentru probleme minore, formarea miliţiilor jihadiste, crime, incendierea de biserici creştine şi de sinagogi evreieşti, ca în:
*India* – musulmani 20%
*Kenya * – musulmani 33%
*Rusia* – musulmani 19%

La 40%, naţiunile gazdă vor experimenta masacre sporadice, atacuri teroriste repetate şi de gherilă militare, incendieri de biserici creştine şi de sinagogi evreieşti fără răgaz, cum se întâmplă prezent în:
*Ciad* – musulmani 50%
*Etiopia* – musulmani 50%

De la 60%, naţiunile vor asista la persecuţia neîngrădită a cetăţenilor non-musulmani (necredincioşi) aparţinând tuturor religiilor (inclusiv musulmani care nu se conformează ideologiei fundamentaliste), purificarea etnică, utilizarea legii sharia ca o armă de represiune şi aplicarea Jizya” (taxă asupra necredincioşilor), astfel ca în:
*Albania* – musulmani 79,9%
*Bosnia* – musulmani 60%
*Malaezia* – musulmani 60,4%
*Qatar * – musulmani 77,5%

Dincolo de 80%, intimidarea este permanentă, opresiunea şi jihadul violente şi agresive, epurarea etnică este etatizată mergând până la genocid.

Fundamentaliştii persecută sau elimină toţi necredincioşii*(non-convertiţii) căci ţările pe care le ocupă trebuie să devină
100% musulmane, ca în:
*Bangladesh *– musulmani 90,4%
*Egipt* – musulmani 95%
*Indonezia* – musulmani 88%
*Iran* – musulmani 99%
*Irak* – musulmani 97%
*Iordania* – musulmani 94%
*Liban* – musulmani 99%
*Maroc * – musulmani 99%
*Pakistan* – musulmani 96,3%
*Palestina* – musulmani 98%
*Sudan* – musulmani 97%
*Siria* – musulmani 90%
*Turcia* – musulmani 99,8%

Când scopul final este atins şi populaţia a devenit 100% musulmană, s-ar putea presupune că asta va conduce la Dar es Salaam, Casa Islamică a Păcii. Toţi locuitorii sunt musulmani, madrasele sunt singurele şcoli, iar Coranul este singurul cuvânt, aşa ca în:
*Afganistan*– musulmani 100%
*Arabia Saudită *– musulmani 100%
*Somalia*– musulmani 100%
*Yemen *– musulmani 100%

Din păcate, niciodată nu va fi pace, pentru că în aceste ţări, 100% musulmane, cei mai radicali vor exercita un control total şi vor deţine puterea absolută, şi îşi vor satisface setea insaţiabilă de sânge ucigându-i pe coreligionarii lor care sunt mai puţin radicali decât ei …

Este important să înţelegem că, în unele ţări, cu populaţii musulmane mult sub 100%, cum ar fi Franţa, oamenii care trăiesc în aceste enclave (ghetouri) sunt 100% musulmani; această populaţie trăieşte în conformitate cu legislaţia Sharia. Poliţia naţională franceză nu intră în interiorul acestor enclave. Acolo nu există nici jurisdicţie de stat, nici şcoli, nici facilităţi religioase non-musulmane. Copiii frecventează madrasa (şcoli religioase islamice), învaţă doar Coranul.

Simplul fapt de a avea contacte cu necredincioşii este pasibil de pedeapsa cu moartea. În consecinţă, în unele locuri din unele ţări, Imamii musulmani şi extremiştii exercită mai multă putere decât autorităţile alese şi forţele de poliţie …

Astăzi, cei peste 2 miliarde de musulmani constituie 28% din populaţia lumii. În acelaşi timp, rata natalităţii la musulmani depăşeşte cu mult rata natalităţii la creştini, hinduşi, budişti, evrei, şi alţi credincioşi sau necredincioşi.

În acest fel, musulmanii vor depăşi 50% din populaţia lumii până la sfârşitul secolului.*

2. Sami Aldeeb Abu –Sahlieh, director al Centrului de drept arab și musulman, avertizează liderii Europei cu privire la fluxul de imigranți ce vin din Orientul Mijlociu, conform lt b1TV.
Acesta spune că orice musulman va pune pe primul plan învățăturile Coranului și ale lui Mahomed în defavoarea drepturilor omului și a oricărei alte legi.
Într-un articol postat pe ipostelaique.com, profesorul universitar scrie că fiecare arab care ajunge în Occident ar trebui să semneze un acord că va abandona învățăturile islamului contrare drepturilor omului și legilor țării de primire, iar ncălcarea acestui angajament va duce la retragerea dreptului de azil și la expulzarea imediată din țară. Altfel, consideră Sami Aldeeb Abu –Sahlieh, refugiații vor devasta Europa.

TEXTUL LUI SAMI ALDEEB ABU-SAHLIEH:

Dacă Europa nu vrea să se sinucidă pe plan civilizațional, ea trebuie să știe că refugiații musulmani primiți în ultima vremea cu miile, pun învățăturile Coranului și ale lui Mahomed deasupra drepturilor omului și a oricărei alte legi.
Pornind de la acest adevăr, țările occidentale care primesc refugiați musulmani trebuie să-i avertizeze că aceste învățături islamice nu-și au locul pe teritoriul lor și că doar legile votate de parlament trebuiesc respectate.
Acest avertisment trebuie făcut în scris și fiecare refugiat trebuie să se angajajeze, tot în scris, că va abandona învățăturile islamului contrare drepturilor omului și legilor țării de primire. Încălcarea acestui angajament va duce la retragerea dreptului de azil și la expulzarea imediată din țară.
Aceste țări trebuie să arate, negru pe alb, normele islamice care intră în conflict cu drepturile omului și legile țării de primire, astfel încât totul să fie clar.
Aceste țări trebuie să-i învețe pe copiii solicitanților de azil că normele islamice contrare drepturilor omului și ale țării gazdă nu sunt valabile în aceasta.
În plus, acestea trebuie să controleze strict moscheile care au devenit, din păcate, cuiburi de teroriști în toate țările occidentale. Fiecare imam care predică normele islamice contrare drepturilor omului și legilor țării trebuie să fie expulzat și moscheea sa închisă.
Mai bine să superi la început, decât să regreți la sfârșit…și să vezi țările occidentale devastate. Trebuie realizat, în sfârșit, că învățăturile islamului sunt cauza distrugerii țărilor din care provin acești refugiați…și că aceste învățături vor distruge și țările de primire, dacă ele nu le vor interzice pe teritoriul lor.
Semnalez aici că, Convenția privitoare la refugiați stipulează la articolul 2:
“Fiecare refugiat are, față de țara în care se găsește, îndatoriri care comportă mai ales obligația de a se conforma legilor și reglementărilor, cât și măsurilor luate pentru menținerea ordinii publice.”

Sami Aldeeb Abu – Sahlieh”

Back to content | Back to main menu