ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Roberta

Arhiva > M-Z

Recenta galceava din camera deputatilor, inceputa de presedinta acesteia, continuata de opozitie si devenita exploziva din cauza unei iesiri copilaresti,cert nu politice  a Robertei, merita o scurta analiza.

Opozitia este minoritara in camera deputatilor deci stie ca nu are -inca- sanse reale de a… forta vreo usa.

Presupunand ca opozitia ar fi dorit sa “negocieze” miliardele despre care a facut  vorbire Roberta noastra, remarc, vazand documentele fluturate de aceasta, ca nu a fost vorba de bani ceruti cu titlu personal de vreun deputat, ci de sume care se cereau a fi alocate unor primarii. Sa ne gandim putin: PDL, cel care azi se numeste “partid prezidential”, avand in mana bugetul: cui da bani? Primarilor domniiilor lor!

Opozitia, vazand ca primarii proprii sunt “stransi cu usa”, lasati fara bani, controlati, santajati, in speranta ca vor ceda si se vor inscrie in partidul puterii, ce poate face? Incearca sa echilibreze balanta. Evident in folosul comunitatilor conduse de opozitie si napastuite, economic, de putere.

Poate ca nu este moral sa negociezi dar… se practica! De cel putin 20 de ani!

Si, fiind vorba de jocuri  utile practicate in parlament… Roberta noastra ar fi trebuit sa fie invatata sa numere pana la 10…  Nu de alta, dar maine… democratia presupunand alternanta…LUCIAN CORNESCU
PRESEDINTE EXECUTIV AL UNIUNII ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA


Back to content | Back to main menu