ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Basescu

Arhiva > 2013 > Februarie 2013

Trebuie sau nu demis actualul presedinte?

Daca exista o zona de consens aproape unanim privindu-l pe Traian Basescu, acela este faptul ca manuieste asa cum o doreste domnia sa... procuratura. Procurorii! Procurori (nu toti) al caror servilism se dovedeste aproape zilnic.

Cazul Nastase, adversar direct al actualului presedinte, modul absolut dezgustator in care "functioneaza" impotriva sa procuratura este un exemplu.

Atunci cand tu, presedinte de tara iti satisfaci razbunarile personale, tu, presedinte de tara mai ai ce cauta pe acel scaun?

Atunci cand tu, presedinte de tara, refuzi cu o totala lipsa de umanitate sa acorzi gratie unui militar bolnav, cu vina niciodata dovedita, batran, avand peste 85 de ani, lasat sa moara in inchisoare, mai ai ce cauta pe acel scaun?

Atunci cand tu, presedinte de tara, in loc de a pune umarul pui piedici, mai meriti sa stai pe acel scaun?
Atunci cand tu, presedinte de tara lasi pe de o parte apropiatii tai sa devina miliardari iar pe de alta omori prin saracire drastica pensionarii nostrii, mai ai ce cauta pe acel scaun?

Atunci cand tu, presedinte de tara, prin cei facuti de tine ministrii ai distrus tesutul industrial, feroviar, aerian etc al acestei tari, mai ai ce cauta acolo?

Exemple? Cand Anca Boagiu a devenit ministru, TAROM avea in banca o zestre de peste 350.000.000 de dolari. La plecarea sa, devenise falimentar. Oltchim... chiar se doreste a se vedea cine sunt capusele care au pus o pe butuci? Arpechim? Era greu de recuperat si de de a crea un conglomerat cu cele doua? Cumva scump? Feroviara. Cine a avut " idea de geniu" sa o separe in bucati? Nu cumva de aceea s-a ajuns la situatia actuala? Hidroelectrica: cine sunt "baietii destepti"? Mai doriti exemple?

Trebuie sau nu demis actualul presedinte?

Lucian Cornescu

Back to content | Back to main menu