ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Despre legea constiintei nationale

Arhiva > 2017 > Februarie

DESPRE "LEGEA CONSTIINTEI NATIONALE"

IN VECHIUL COD PENAL, CEL FACUT ZOB DE DL PREDOIU, EXISTA SI ARTICOLUL DE MAI JOS:

Art. 165
Subminarea economiei naţionale
Fapta de a folosi o unitate din cele la care se referă art. 145, ori de a împiedica activitatea normală a acesteia, dacă fapta este de natură să submineze economia naţională, se pedepseşte cu închisoare de la 5 la 20 de ani şi interzicerea unor drepturi.
Dacă fapta prevăzută în alineatul precedent a produs pagube importante economiei naţionale, pedeapsa este detenţiunea pe viaţă sau închisoarea de la 15 la 25 de ani şi interzicerea unor drepturi.
DL PREDOIU A CREZUT ''DE BON TON'' SA-L FACA DISPARUT CEEA CE, AZI, ATUNCI CAND UN INDIVID AVID DE PUTERE DISTRUGE CU SARG SUS ZISA ECONOMIE NATIONALA... LIPSESTE.
DE CE A FACUT PREDOIU ACEST LUCRU? O TEMA DEMNA DE A FI LEGATA DE ANUMITE "FENOMENE" ECONOMICE, ADICA IMPOTRIVA ECONOMIEI CE FUSESERA PUSE LA CALE PE ATUNCI DE NISTE "CAPETE LUMINATE".
AZI, PENTRU A-L PUTEA INCRIMINA PE ACEL INDIVID, DEVINE URGENT CA ONOR PARLAMENTUL SA SE OCUPE, URGENT, DE PROPUNEREA DE MAI JOS SI SA...VOTEZE. O LEGE. NU IN COR, CI MAJORITAR.
CACI ACEASTA LEGE O DATA VOTATA, AR FI UNA DINTRE PUTINELE CARE L-AR PUTEA IMPIEDICA PE "INDIVID" SA-SI REUSEASCA SA INGENUNCHIEZE STATUL.

SPUNEM "DINTRE PUTINELE" PENTRU CA NIMENI PANA ACUM NU S-A INTREBAT, CEL PUTIN PUBLIC, CUM UN CETATEAN CAPABIL SA-SI CONSTRUIASCA O BUCATICA DE AVUTIE DIN MEDITATII, AR FI PUTUT SA NU CEARA UN COMISION BISERICUTEI DE EL REPREZENTATA SI MAI APOI IMPROPRIETARITA.

UNII SPUN CA BUNURILE "RECUPERATE" DE BISERICA IN CHESTIUNE, CEA CU DEMINITATE REPREZENTATA DE CEL DEJA AMINTIT DE LA CEA, VORBIM DE PRIMA, CEA CARE PENTRU CA AVUSESE O POVESTE DE DRAGOSTE FIERBINTE SI PUBLICA CU AL TREILEA REICH, CEL DE NEAGRA AMINTIRE (REICH CARE A OMORAT DE-AV ALMA SI TIGANI SI EVREI SI RUSI SI POLONEZI CU MILIOANELE), A FOST DECLARATA DUPA AL DOILEA RAZBOI MONDIAL VINOVATA SI A AVUT TOATE BUNURILE CONFISCATE.
NU A CONTATNICI OPROBRIUL NIC CONFISCAREA SI PRIN ACTIUNILE JURIDICE -DE SUS AMINTITUL PERSONAJ REPERZENTANT PERPETRATE "MOSTENITOAREA" A DEVENIT PROPRIETARA, CU ACTE JURIDICE IN MANA, A UNOR BUNURI CE -SPUN UNII, AR REPREZENTA PESTE 16.000.000.000 DE EURO (SAISPREZECE MILIARDE). PRELUAND UN ACTIV CONFISCAT CA ACTIV DAR FIIND, CEA DE-A DOUA, MOSTENITOAREA, CURATA SI SCROBITA...
DACA SUS-ZISUL DOVEDIT BUN OM DE AFCERI AR FI CERUT UN COMISION, DOAR 2%, ACEL COMISION AR FI REPREZENTAT PESTE 300 DE MILIONE DE EURO.
ZICEM DACA PENTRU CA, EVIDENT, STIINDU-SE CA SUS AMINTITUL ESTE NU NUMAI UN BUN OM DE AFACERI CI SI UN CETATEAN ABSOLUT PROB SI CREDINCIOS... BREF, DOAR SERVICIILE SECRETE AMERICANE AR FI PUTUT SA... MAI STIE CATE CEVA.
CA S.I.E.....

CA DE, DACA AR FI CERUT SI INCASAT SI DACA AR MAI STII SI ALTII... PAI AM STI SI NOI CINE SUNT PAPUSARII DOMNIEI SALE.
DECI, ASA CUM VEDEM "LEGEA CONSTIINTEI NATIONALE" TREBUIESTE A FI URGENT, FOARTE URGENT VOTATA!

Lege pentru modificarea Legii nr. 286/2009 privind Codul Penal
„Art. 394 (1) Fapta cetățeanului român de a intra în legătură cu o putere sau cu o organizație străină sau română ori cu agenți ai acestora, în scopul de a suprima sau știrbi unitatea și indivizibilitatea, suveranitatea sau independența statului, prin:
a) provocare de război contra țării sau de înlesnire a ocupației militare străine;
b) subminare economică, politică sau a capacității de apărare a statului;
c) aservire față de o putere sau organizație străină sau română
d) ajutarea unei puteri sau organizații străine sau române pentru desfășurarea unei activități ostile împotriva securității naționale,
se pedepsește cu detențiunea pe viață și interzicerea exercitării unor drepturi.
Art. 3941 – Fapta cetățeanului român sau străin de natură să submineze economia națională, se pedepsește cu detențiune pe viață și interzicerea unor drepturi.”
Proiectul legislativ a fost pus în dezbatere publică la Senat, care este prima cameră sesizată.

Back to content | Back to main menu