ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Asfaltari

Arhiva > 2016 > Mai

Dupa ceea ce unii se incapataneaza sa numeasca "revolutie" si asta in pofida evidentei, dupa valtoarea inceputului democratiei, cea pe atunci reala, s-au creat o droaie de partide politice. Printre care si Partidul Automobilistilor. Util atunci, devenit necesar acum.

Desi nu credem ca este necesara o demonstratie, fiecare dintre automobilistii de pe plaiurile noastre bufnind, injurand, in functie de caracter si de cei primi sapte ani de acasa, atunci cand dau din groapa in groapa cu masina, atunci cand sunt obligati sa si schimbe suspensiile, des jantele si cauciucurile... etc, am facut o experienta cerand Primariei sectorului 1 din Bucuresti sa fie astupate craterele de pe o strada. Raspunsul primariei este descurajant. Da, Primaria raspunde, dar aruncand vina pe Engie, Apa Nova, o filiala a lui UTI... fara a face efectiv ceva. Evident, nu asa se procedeaza si evident, nu asa trebuie lasati edilii nostri, cei care ne vor cere voturile... sa functioneze.
Doct, presedintele ales, cel actual, sfatuieste plebea, pe noi, sa gandim, sa cantarim, sa hotaram cu grija pe cine votam. Doar ca ultimele decade ne-au aratat ca, cu mici exceptii meritorii, ceilalti, cei votati de noi... o apa si un pamant.
Si atunci? Noi va sugeram sa votati pe baza de contract facut de fiecare candidat la notar, contract in care cadindatu' sa-si ia obligatia de a parasi scaunelu' de primar daca nu respecta ceea ce promite. In scris! Si, evident, daca ne convine ce promite.

Azi, primariile din Bucuresti si nu numai, ne arata direct sau prin omisiune, un total dispret. Noua, celor chemati la vot. Maine, daca nu obligam candidatii sa fie efectiv responsabili, va fi ca azi.

Deci...

Ce parere aveti?


Back to content | Back to main menu