ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

DIICOT Bucuresti

Arhiva > 2012 > Iunie 2012

DIICOT Bucuresti


De la crearea societatii tribale incoace “justitia” a fost, este, unul dintre pilonii pe care se aseaza autoritatea. Cea tribala, cea regala, cea asa zisa democratica. Pe masura ce democratia a inceput sa creeze la varfurile propriei sale piramide, monstrii, indivizi lacomi, fara scrupule, automat, in interesul propriei lor perdurari acestia au facut ca ea, justitia sa devina mai... stufoasa. Si aservita!

Si astfel, la noi, am asistat in ultimii douazeci de ani la multiplicarea serviciilor secrete, a serviciilor coercitive de tip DNA, DIICOT, Procuratura  de pe langa… SIPA si asa mai departe. Unele unori utile gratie in primul rand oamenilor care functioneaza in acele sisteme, altele, din pacate cele multe, complet  aservite monstrilor efemeri suscitati, des, daunatori  intregii societati.
DIICOT Bucuresti dovedindu-se a fi una dintre structurile cele mai “lenese”, lenea lor mergand pana la dovada propriei sale inutilitati. Ca existenta in sistem.

Si, pentru a exemplifica, doua cazuri. In primul, legat de actionarii unei mici banci instrumentarea cazului a durat peste cinci ani si s-a soldat cu… NUP. Interesant fiind faptul ca Oficiul pentru spalarea banilor  a fost cel care a constatat frauda la origine. Aici vorbim de doar cinci milioane de dolari. Bani pierduti  gratie taraganarii, a lenei despre care fac vorbire.

In al doilea, legat de indelicatetea unui avocat, avocat care a intrebuintat in mod abuziv, ilegal, serviciile internet ale unei mari banci, o plangere penala  transferata ca fiind de competenta DIICOT Bucuresti la inceputul lunii februarie daca nu ma insel, caz limpede, aceasta structura nu a miscat pana acum, la stiinta noastra, nici un deget.

Si atunci? Si atunci o intreb eu pe onorabila (chiar o consider ca atare) doamna Laura  Kovesi, la ce foloseste o astfel de structura? Doar ca sa fie?

Back to content | Back to main menu