ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

NetCity

Arhiva > M-Z

“A fi sau a nu fi” (lipsit de minte…)


Internetul a devenit o unealta de lucru inconturnabila. Mai toate societatile, mai noi toti de fapt, toti suntem utilizatori. Des si prizonieri…

In numele profitului, deghizat in “pieptanarea” capitalei noastre, Primaria Capitalei a semnat un contract cu o firma, NetCity, contract care prevede ingroparea tuturor cablurilor optice  puse , des, alandala pe stalpi. Pana aici bravo.

Dar cand firma sus citata incepe sa taie firele inainte de a realiza conexiunile subterane afferente, ea, compania suscitata, penalizeaza utilizatorii internetului. Creand uneori probleme  majore.

Primaria, semnatara contractului de mai jos:

(
Proiectul Netcity este realizat în baza unei concesiuni de lucrări publice pentru o perioadă de 49 de ani. Netcity Telecom asigură finanţarea integrală a proiectului şi operarea reţelei pe durata concesiunii, conform contractului. Primăria Municipiului Bucureşti pune la dispoziţie spaţiul public, încasează o redevenţă anuală în cuantum de 12% din veniturile asociate inchirierii de infrastructură şi devine proprietarul şi administratorul Netcity la finalul perioadei de concesionare.Netcity Telecom, o companie UTI Netcity Telecom s-a constituit drept companie de proiect în cadrul UTI Grup. Câştigător prin compania sa, UTI Systems, al licitaţiei organizate de Primăria Municipiului Bucureşti în 2007 pentru dezvoltarea proiectului Netcity, UTI Grup îşi alocă acestui proiect al Municipalităţii toate competenţele dezvoltate în 18 ani de activitate, prin Netcity Telecom.)
este multumita. Ea primeste 12% si… doar asta o intereseaza. Utilizatorul, cel care plateste taxe si impozite si Primariei, NU. Drept care imi permit sa sugerez celor care din cauza  entitatilor responsabile  pierd clienti si deci bani, sa-I dea in judecata si    sa le  ceara daune! O merita!


LUCIAN CORNESCU
PRESEDINTE EXECUTIV AL UNIUNII ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA


Back to content | Back to main menu