ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Despre onorabila "Justitie" la ordin

Arhiva > 2012 > Iunie 2012

Despre” onorabila” Justitie “la ordin”


In ultimii doi ani, tot izbindu-ma de Justitia acestei tari, care este a tuturor, tara care este si a mea, am inceput sa fiu doct! Doct in a depista lipsa coloanei vertebrale a unora dintre procurorii si judecatorii, cunoscatori sau nu ai legii, doct in a-mi da seama care dintre cei care instrumenteaza un caz o fac corect.

Ma preocupa cazul Victor Atanasie Stanculescu, instrumentat in mod clar la ordin de un procuror militar incapabil in aproape 20 de ani sa-i dovedeasca vinovatia, cel al catorva judecatori ai Inaltei Curti deveniti presul pe care isi sterg opincile unul sau altul. Cazul Stanculescu fiind dovada clara a ingerentei politicului – vechi si nou - in actul de justitie. Si, nefiind singurul! Caz in care vad cu o profunda neplacere “ce presedinte” am votat. Un individ caruia un general al armatei romane i-a cerut gratierea si care este incapabil sa faca un act – legal - de clementa. Si care, i-o doresc, isi va termina existenta acolo unde, probabil, va fi de el lasat sa moara un om de 85 de ani, grav bolnav. Stanculescu.

Al doilea caz, la fel de penibil si care arata “ce” avem la procuratura este cel al unui fost Prim Ministru. Caz interesant si pentru ca aici stim si motivul de baza, ura basesciana care este pregnant urat mirositoare.
Voi reveni indelung asupra acestor cazuri. Dar, intre timp… faceti ca mine: aruncati un ochi, evident doct, pe
http://www.zambacciancode.eu


Lucian Cornescu
Back to content | Back to main menu