ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Chiliman

Arhiva > A-L

De obicei,  ACUZ infiereaza (uneori chiar cu manie proletara...), arata cu degetul, ceea ce nu este bine.

De aceasta data, ca exceptie, saluta.

Un imens afis care acopera un bloc intreg, cel unde este, credem, restaurantul Dunarea, ne confirma faptul ca Primaria sectorului 1, cea condusa de dl. Chiliman, va reabilita DIN FONDURILE sale  TOT IMOBILUL in chestiune.

Exista in Bucuresti multe imobile cu risc seismic major. Cele de gradul unu, adica cele care atunci cand s-au facut verificarile, pe la inceputul anilor 90, trebuiau reabilitate primele, cele de gradul doi, cele mai multe, in aceeasi stare si practic cu acelasi riscuri dar care erau prevazute a fi reabilitate dupa primele etc.

Trebuie oare sa va reamintesc faptul ca timp de peste 40 de ani o alta guvernare a incasat chiriile aferente acelor imobile si ca, logic, toate trebuiau sa fie reabilitate gratis? Nu, o stim cu totii. In acest context, cel al nepasarii pentru viata noastra a diferitilor guvernanti, afisul suscitat  este oare... un ghiocel? Sa fie oare capabil si actualul guvern al acestei tari sa urmeze acest exemplu? Sunt tare sceptic.

Felicitari, domnule Chiliman, si bravo pentru ca astfel bateti obrazul primarului general, primarilor de sectoare, dar si guvernului.

Da, sincere felicitari!LUCIAN CORNESCU
PRESEDINTE EXECUTIV AL UNIUNII ZIARISTILOR PROFESIONISTI DIN ROMANIA


Back to content | Back to main menu