ACUZ - Lucian Cornescu

Go to content

Main menu

Poveste vanatoreasca

Arhiva > 2012 > Octombrie 2012

O POVESTE VANATOREASCAMistretii traiesc deobicei in comunitati, in turme. Cand se deplaseaza,”seful”, masculul dominant este trimis ca in orice societate matriarhala... departisor, in fata. Reflexul vanatorului incepator fiind de a trage cand il vede.

Doar ranit animalul devine extrem de agresiv si ori tragi din nou si il dobori ori el te fugareste si, des, te omoara. Chit ca moare si el apoi din cauza ranilor. Lucru pe care USL,, vanatorul nostru incepator nu l-a stiut.

Ceea ce ma duce la PDL, de fapt la incalificabilul asamblaj “de dreapta”.
Ce legatura ideologica poate avea PDL-ul, fost partid socialist cu dreapta? El, provine din stanga post decembrista, din ruperea FSN in mai multe factiuni! Ce legatura poate avea cadavrul unui partid istoric de dreapta dar defunct de cand s-a stins Corneliu Coposu ma refer la Partidului National Taranist, cu actualul sau presedinte? Si ce legatura ar putea avea “dreapta” cu un inca neinscris partid de sorginte legionara?

Ce legatura au majoritatea celor care au votat demisia cornacului nostru cu un conglomerat artificial, strans legat de un PPE (Partidul Popular  European) care are ca birjar o doamna, doamna Merkel, niste caluti de domnia sa manuiti gen Barroso, Reding…, partid care va veni peste cateva zile sa se lafaie pe la noi si care este direct responsabil de falimentul unei halci intregi din Europa? 25.000.000 de someri, aceasta este cartea de vizita a acestui partid. Aproape in intregime!

Si ce legatura poate exista intre vointa majoritatii de a merge, in sfarsit, spre o Europa Democratica, spre o cultura bazata si pe bune maniere si pe buna crestere cu verbiajul, mojicia, proasta crestere, lipsa de constiinta nationala a celor si din virf, dar si din latrinele acestui asamblaj zis "de dreapta"?

Preda, parlametarul, cel local, cu diatriba sa publica dar si nedemna la adresa unui fost Presedinte al Romaniei, avocatul agresiv si care ia la per tu un general roman pe posturile de televiziune, si din cauza caruia cred ca defunctul Corneliu Coposu nu are liniste nici in viata de apoi, un alt Preda, europarlamentar si care acum putin timp in “interes de partid” a batjocorit din nou interesele tarii, cea care il plateste,cel care acum doua zile a declarat,public razboi USL-ului, un fost meteoritic prim ministru cel care in 78 de zile…, Monica Macovei, ”pasionaria” presedintelui nedorit, Traian Basescu, complexata, introvertita, sau, jos de tot, in latrinele PDL-ului cate un individ ca
Dan Cherciu membru al Consiliului Local Craiova, cel care a cerut retragerea titlului de cetăţean de onoare acordat fostului premier şi preşedinte al PSD Adrian Năstase, uitand sa se intrebe de ce il primise…

Toti raniti dar nu definitiv eliminati si gata sa moara de gatul unui actual prim ministru timid, nestiutor in multe domenii, incapabil cel putin inca, sa faca sa functioneze Romania, toti care daca nu se trage si al doilea cartus… vor distruge popualtia tarii pe termen lung, foarte lung. Ei, prosperand!

Politica este un animal ciudat. Presupune subtilitate, dol prin omisiune, elasticitate, des diplomatie.
Cert nu ceea ce fac cei mai sus infierati de mine fara “manie proletara”. Nu asa se practica politica si nu asa se apara interesele unei tari precum si al populatiei sale! Si, cert, atata vreme cat vor exista astfel de specimene in politica noastra, atata vreme cat populatia va vota nu cu mintea ci cu picioarele, fascinata de promisiunile desarte spuse "pe sticla" la televizor la fiecare patru ani si uitate apoi, noi, nu ne putem din pacate pune cunostintele si experienta la dispozitia acestei tari. Nu ne dorim asociati cu cei de mai sus, nu ne dorim in troaca! Si, chiar daca am dori acest lucru… cine ne baga in seama?


Lucian CornescuBack to content | Back to main menu